Scheur reparatie

Asfalt Repair Holland

Asfalt scheuren worden gevuld om de levensduur van het asfalt te verlengen, als dit op tijd gebeurd zal dit de levensduur van de asfaltweg aanzienlijk verlengen.

In een vroeg stadium asfalt scheuren vullen wordt door ons dan ook aanbevolen, indien men te lang wacht met scheuren vullen, zal de scheur hoogstwaarschijnlijk over gaan tot een asfalt gat. Uiteindelijk is het duurder om een asfaltgat te repareren dan het vullen van asfaltscheuren.

Asfalt Repair Holland repareert asfalt scheuren met een bitumineuze voegvulmassa. Wij maken gebruik van een scheuren vuller die hiervoor speciaal in Canada is ontwikkeld. Deze speciaal ontwikkelde scheuren vuller werkt snel en efficient. Hij zorgt dat de kwaliteit van de las echt ongëvenaard wordt, de precisielassen zijn netjes en sterk. De bitumineuze voegvulmassa wordt handmatig afgestrooid met leislag.

De scheuren worden bij voorkeur bij droog weer gerepareerd, licht vochtig is geen probleem, de branders zullen het aanwezige vocht snel verdampen. Bij droog weer wordt een goede hechting tussen de bitumineuze voegvulmassa en het asfalt bereikt.

Scheuren en naden maken asfalt kwetsbaar. Regenwater en bijvoorbeeld strooizout zorgen voor aftakeling van het asfalt. Door asfaltscheuren te repareren en te vullen met bitumen gaat het asfalt langer mee. Dit is zowel duurzamer als economisch voordeliger dan vervangen van het asfalt.